Painetun Maininki-lehden julkaiseminen nykyisten tekijöiden toimesta on loppunut. Jos haluat lisätietoja tai olet kiinnostunut jatkamaan lehden julkaisemista, ota yhteyttä: Seppo Kemppainen, puh. 050 345 9278 (seppo.t.kemppainen(a)gmail.com)

Aineistoon liittyvät ehdot

Asiakkaan toimittama materiaali

Maininki-lehti Oy:llä (Maininki) on oikeus korvauksetta käyttää ja uudelleen julkaista Asiakkaan Mainingille toimittamaa, lähettämää tai välittämää materiaalia (esimerkiksi kuva-, video- ja tekstimateriaali). Maininki ei jaa materiaalia eteenpäin kolmannelle osapuolelle. Mainingilla on omassa harkinnassaan oikeus olla julkaisematta Asiakkaan toimittamaa materiaalia ja poistaa käytöstä jo julkaistu materiaali.

Asiakas vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet toimittamaansa materiaaliin:

  • Asiakas on siis joko itse kuvannut tai muutoin luonut lähettämänsä materiaalin
  • tai materiaalin kuvanneet tai materiaalin luomiseen muutoin osallistuneet henkilöt ovat luovuttaneet Asiakkaalle kaikki tarvittavat tekijänoikeutensa (mukaan lukien muuntelu- ja edelleenluovutusoikeuden) ja luvan materiaalin tallentamiseen

Asiakkaalla tulee olla suostumukset kaikilta materiaalissa esiintyviltä henkilöiltä siihen, että materiaalia voidaan käyttää Maininki-lehden hyväksi katsomalla tavalla kaupallisesti tai uutistarkoituksessa. Materiaalin lähettäneen Asiakkaan tulee pyydettäessä pystyä esittämään kyseiset suostumukset. Alaikäisten osalta tulee tarvittaessa voida esittää huoltajan suostumus. Asiakas vakuuttaa myös, että hän ei ole luovuttanut tai tule luovuttamaan materiaalia yksinoikeudella millekään kolmannelle taholle.

Lähettämällä materiaalia Asiakas hyväksyy ja vahvistaa, että materiaali ei ole loukkaavaa, uhkaavaa, siveetöntä, halventavaa tai laitonta.

Maininki-lehti Oy ei vastaa asiakkaan näiden ehtojen vastaisesti lähettämästä materiaalista tai siihen liittyvistä tekijänoikeuksista ja muista immateriaalioikeuksista.