turun tuomiokirkko talvisessa maisemassa

Ilmoittautuminen esikouluun ja ensimmäiselle luokalle on avautunut

Esikouluun ja ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen on avattu Turun suomen- ja ruotsinkielisessä varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa. Myös koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan sekä erikoisluokille voi hakea nyt.  

Turkulaisille koulutulokkaille on lähetetty oppivelvollisuusilmoitus, joka sisältää tarkemmat ohjeet ilmoittautumista varten. Jos kirjettä ei ole saapunut 4.1.2022 mennessä, ilmoita sähköpostiosoitteeseen kasvatusjaopetus@turku.fi tarvittavat yhteystiedot Wilma-tunnusten lähettämistä varten. Samalla voi ilmoittautua myös aamu- ja iltapäivätoimintaan. Myös Turun ruotsinkieliseen perusopetukseen ilmoittautumisaika on 4.–16.1.2022. 

Jos lapsi ei asu Turussa, tulee tehdä vieraskuntalaishakemus ja mahdollisesti kieliluokkahakemus paperisena. Hakemukset toimitetaan viimeistään 14.1.2022 siihen kouluun, johon oppilas hakee. Vieraskuntalaisten paperiset kieliluokkahakemukset tulee toimittaa Puolalan kouluun viimeistään perjantaina 14.1.2022. Hakulomakkeita saa kouluista tai osoitteesta www.turku.fi/opetus/lomakkeet. 

Lisää aiheesta: kaupungin tiedote 4.1.2022

Kuva: Turun kaupunki /Esko Keski-Oja