Lukijalta - Kedot säilytettävä!

Maininki julkaisee mielellään myös lukijoidensa mielipidekirjoituksia. Lähetä tekstisi sähköpostilla  osoitteeseen toimitus@maininkilehti.fi, laita Whatsapp-viesti numeroon 040 255 15 03 tai käy kirjoittamassa ajatuksesi sivulla www.maininkilehti.fi

 

Toivoisin tien reunoja kaunistavien kukkien ja kesäkasvien säilyttämisen teiden varsilla.
Olen ollut yhteydessä kaupunkiin asiassa ja he sanoivat että pitää ottaa yhteyttä Destiaan joka hoitaa tien varsia, lähetin kyselyn asiasta mutta ei tullut mitään vastausta.

 

Ajan usein Kakskerrantietä ja sen reunoja koristavat kauniit kukat ja ojan reunoja osmankäämit, mutta kun ne ovat parhaassa loistossaan tulee leikkauskone ja silppuaa kaikki rumaksi sängeksi.
Kysyin perusteita tälle idiotismille ja sitä perusteltiin turvallisuudella. Tällä pientareiden silppuamisella ei mielestäni ole mitään tekemistä turvallisuuden kanssa eikä vesakoitumisen vaan sitä käytetään verukkeena.

 

Kaupungin puolella parturointi on jo täydessä vauhdissa!

 

Saisiko lehtenne kautta joukkovoimaa ja kerättyä mielipiteitä tämän asian taakse vai olenko yksin ihaillut kaunista maisemaamme?

 

Kauniit tienvarret toivottavat kauniisti kotiin palaavat maalaistyyppiseen maisemaan.
Olisiko tämä turha leikkaaminen mahdollista yhteisellä vaatimuksella lopettaa? Haluamme asua saarella sen luonnon takia ja säilyttää sen mahdollisimman koskemattomana.Puutarhamainen leikkaaminen ei yleisten teiden varsille kuulu.Jokainen voi omasta pihastaan tehdä halutessaan pelkistetyn.

 

Luonnollisuus takaisin,luonnottomuus loppukoon.

 

Nyt pyhutaan myös pörriäisten pelastamisesta ja näistä teidenvarsista kertyy yhteensä iso alue.
Kaupungin rahoja myös säästyisi tällaisesta turhasta Destian urakoitsijan tukemisesta muuhun järkevämpään.

 

Toivottavasti löydämme tälle asialle kannatusta ja saamme yhdessä nauttia kauniista tienvarsista.

 

"Kukkaloiston kannattaja"

0