Tilaa Maininki-lehti

Maininki-lehden voi tilata osoitteellisena jakeluna.

tee lehtitilaus ja varmista LUKUOIKEUS

Maininki-lehden verkkosisällön lukeminen edellyttää lehtitilausta.

Posti jakaa tilatun lehden osoitteellisena. Tilaamalla siis varmistat, että saat lehden, vaikka et muuta ilmaisjakelua haluaisikaan.

Jos haluat lukuoikeuden heti maksamisen jälkeen, käytä alla olevia vaihtoehtoja. Näissä vaihtoehdoissa voit maksaa pankki-/luottokortilla tai PayPal-tililtä.

Vuositilauksen voit maksaa myös pankkisiirtona tai kortilla täältä (Holvi-pankki). Tällöin lukuoikeus aktivoituu 1-3 vuorokauden kuluessa maksun kirjautumisesta. Saat viestin, kun lukuoikeus on avattu. Artikkelin kertamaksua ei voi maksaa pankkisiirtona.

Taso Hinta  
Vuositilaus 39.00€ nyt.
Membership expires after 12 Kuukautta.
Valitse
Artikkelin kertamaksu 3.95€ nyt.
Membership expires after 1 Päivä.
Valitse

← Return to Home

tilaa itsellesi tai lahjaksi

Lähtikö nuori aikuinen opiskelemaan levikkialueen ulkopuolelle? Siirtyikö seniori hoitokotiin pois alueelta? Tilaa Maininki ilahduttamaan ja ylläpitämään yhteyttä. Lahjatilaus ilahduttaa saajaa, joka syystä tai toisesta asuu levikkialueen ulkopuolella.

KAHDEKSAN numeroa

Tilaus koskee vuosikertaa eli vuonna 2023 kahdeksaa lehteää. Jos teet tilauksen kesken vuotta, saat kahdeksan seuraavaa numeroa maksun kirjautumisen jälkeen. Jakson jälkeen tilaus ei jatku automaattisesti, mutta saat tilausjakson päättymisestä tiedon sähköpostilla.

jos haluat maksaa laskulla

Jos haluat maksaa laskulla, lähetä tilaus sähköpostilla (toimitus (a) maininkilehti.fi). Ilmoita maksajan nimi ja sähköpostiosoite sekä lehden saajan nimi ja osoite. Laskutuslisä on 5,00 € /lasku.

Laskulla maksettaessa lukuoikeus verkkoartikkeihin aktivoituu 1-3 vuorokauden kuluessa maksun kirjautumisesta. Saat viestin, kun lukuoikeus on avattu. Artikkelin kertamaksua ei voi maksaa laskulla.

Vuositilaushinta on tällä hetkellä 39,00 € (sis. 10 % alv).