Turun pormestarit vierailevat Kakskerrassa

Turun pormestarit vierailevat ensi viikolla Kakskerrassa. Pormestarit kylässä -tilaisuus järjestetään 19.5.

Pormestaristoon kuuluvat pormestari Minna Arve (kok) sekä apualaispormestarit Piia Elo (sd) ja Elina Rantanen (vihr) ja Ville Valkonen (kok). He vierailevat tämän vuoden aikana Turun eri asuinalueilla. 

Ennakkokysymyksiä voi jättää Kerrokantasi-palvelun kautta; kerrokantasi.turku.fi/kakskerta.

Talotoimikunta valmistelee tapahtuman ohjelmaa. Ennen varsinaisen tilaisuuden alkua pormestari tutustuu partiolaisten toimintaan.

Lapsille on tarjolla myös tikkupullan paistoa ja leikkipiste. Keskustelun lomassa juodaan myös kahvit.

Kakskertatalolla on rajatusti pysäköintitilaa, joten oma menopeli kannattaa jättää Hennalan seurakuntakodille, josta lähtee bussikyyti Kakskertatalolle kello 17.20. Takaisin seurakuntakodille bussi lähtee kello 19.05.

Ilmoittautuminen yhteiskujetukseen:  lyyti.fi/reg/bussikyyti tai puhelimitse Sari Turpeiselle, p. 050 301 2916.

Pormestarit kylässä -tilaisuuksien tarkoitus on kuulla asukkailta itseltään ajatuksia omasta ympäristöstään ja sen kehittämisestä entistä asukasystävällisemmäksi alueeksi.
 
”Avoin vuoropuhelu on yksi tapa varmistaa, että Turku on nyt ja tulevaisuudessa kaikille hyvä paikka elää”, pormestari Arve sanoo kaupungin tiedotteessa.

Kyläilyt ovat osa Turun kaupungin laajaa aluetyötä ja jatkavat jo vuonna 2018 käynnistettyjä, mutta koronan vuoksi jäissä olleita Kaupungin johtaja kylässä -tapaamisia.

Kesän jälkeen vierailut jatkuvat kuukausittain loppuvuoden ajan. Syyskuussa kohteena on Varissuo-Lauste, lokakuussa Maaria-Paattinen, marraskuussa Länsikeskus ja joulukuussa Runosmäki-Raunistula.  

turku.fi/pormestaritkylassa
turku.fi/aluetyo

Artikkelia voi kommentoida alla olevalla lomakkeella. Nimi ja sähköposti ovat pakollisia kenttiä. Sähköpostiosoitetta ei näytetä. Kommentit julkaistaan sen jälkeen, kun ne on hyväksytty. Asiattomia ja hyvän tavan vastaisia kommentteja ei julkaista.

Kommentoi