KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Hotel Seaport: Kokous päättyy, astukaa laivaan

Hotelli Seaportin ravintolasali
Hotelli Seaportin ravintolasali

Koristeellinen tiilirakennus Turun sataman ytimessä sisältää poikkeuksellisen mahdollisuuden liike-elämän kokoustarpeisiin: kokouspäivän päätteeksi ei tarvitse kävellä kuin kadun yli ja koko porukka onkin jo laivaterminaalissa. Siinä ei todellakaan mene turhaa aikaa siirtymiin!

”Kokousten ja palaverien yhdistäminen laivamatkaan on erittäin suosittua”, sanoo Hotel Seaportin tiimipäällikkö Marja Eela-Kaskinen.

”Aina ei tarvitse olla kokoustakaan. Monet tilinpäätöskuohuvat ja muut on täällä nostettu.”

Hotel Seaport tarjoaa ajanmukaisesti varusteltuja kokoustiloja eri kokoisille ryhmille. Isoimmassa tilassa voidaan järjestää jopa 50 hengen tilaisuuksia. Pienemmät vaihtoehdot ovat 8 ja 14 hengen tiloja.

Hyvin suosittu on viihtyisä Aulakabinetti, joka huokuu rakennuksen pitkän historian tuomaa arvokkuutta. Vaikka rakennus on vanha, ovat tilat moderneja ja hyvässä kunnossa.

”Tämä on rakennettu alun perin ’warranttimakasiiniksi’ vuonna 1898. 1980-luvulla kiinteistö kunnostettiin hotellikäyttöön”, Marja Eela-Kaskinen kertoo.

Warranttimakasiini tarkoittaa talletusmakasiinia, johon maahan tuotu tavara aikoinaan talletettiin odottamaan tullausta. Turun sataman warranttimakasiinin on suunnitellut Stefan Mihailov.

Hotel Seaport on harvinaiseksi käynyt hotelli Turussa ja koko Suomessa. Se on yksityisessä omistuksessa eikä kuulu mihinkään ketjuun. Tämä lisää joustavuutta ja mahdollisuuksia vastata asiakkaiden toiveisiin. Esimerkiksi kokoustarjoilut voidaan räätälöidä toiveiden mukaisesti.

”Jos joku haluaa makeaa tai suolaista piirakkaa kahvin kanssa, keittiömme leipoo sellaisen”, Eela-Kaskinen konkretisoi asiaa. ”Toiveita voi esittää, ja me vastaamme niihin.”

Jos asiakkaalla ei ole erityistoiveita, selkeästi hinnoitelluista kokouspaketeista on helppo valita omansa.

Seaportin ravintolaan keittiö valmistaa joka arkipäivä kotiruokatyyppisen buffetlounaan. Runsas salaattipöytä ja keitto täydentävät pääruokavaihtoehtoja. Lounas on tarjolla arkisin kello 11-14.

Iltaisin ravintolasta saa ruokaa joka päivä listan mukaan. Tarjolla on muun muassa suosittuja artesaanipizzoja.

Matkailijalle yöpyminen laivaterminaalin vieressä on helppo ratkaisu. Aamulaivalle ei tarvitse kiirehtiä aamuruuhkan läpi. Hotel Seaportissa on 77 huonetta ja 150 vuodepaikkaa.

Moni matkailija arvostaa myös sitä, että autojen pysäköintipaikat ovat hotellin läheisyydessä halvempia ja tilavampia kuin kaupungin keskustassa.

Kotisivut: Hotel Seaport