Kakskerta saa Turun pormestarit kylään

Turun pormestaristo vierailee toukokuussa Kakskerrassa. Pormestarit kylässä -tilaisuus järjestetään Kakskerrassa 19.5.

Pormestaristoon kuuluvat pormestari Minna Arve (kok.) sekä apualaispormestarit Piia Elo (sd.), Elina Rantanen (vihr.) ja Ville Valkonen (kok.). vierailevat tämän vuoden aikana Turun eri asuinalueilla. 

Pormestarit kylässä -tilaisuuksien tarkoitus on kuulla asukkailta itseltään ajatuksia omasta ympäristöstään ja sen kehittämisestä entistä asukasystävällisemmäksi alueeksi.
 
”Avoin vuoropuhelu on yksi tapa varmistaa, että Turku on nyt ja tulevaisuudessa kaikille hyvä paikka elää”, pormestari Arve sanoo kaupungin tiedotteessa.

Kyläilyt ovat osa Turun kaupungin laajaa aluetyötä ja jatkavat jo vuonna 2018 käynnistettyjä, mutta koronan vuoksi jäissä olleita Kaupungin johtaja kylässä -tapaamisia.

Ensimmäinen kyläily suuntaa Pakalle

Kevään vierailut käynnistyvät torstaina 17.3. Nummenpakalta, jossa paikalla ovat Minna Arve ja Elina Rantanen sekä kaupungin muuta johtoa ja asiantuntijoita hyvinvoinnin, kasvatuksen ja opetuksen, kaupunkiympäristön ja vapaa-ajan palveluista.

Vierailun isäntänä toimii Nummenpakan Pientalot ry, joka on laatinut myös illan ohjelman.

Kakskerrassa järjestettävän tilaisuuden ohjelmaa ei ole julkistettu, ei myöskään tapahtumapaikkaa.

Ennen Kakskertaa pormestarist vierailee myös Pansiossa 28.4.

Kesän jälkeen vierailut jatkuvat kuukausittain loppuvuoden ajan. Syyskuussa kohteena on Varissuo-Lauste, lokakuussa Maaria-Paattinen, marraskuussa Länsikeskus ja joulukuussa Runosmäki-Raunistula.  

turku.fi/pormestaritkylassa
turku.fi/aluetyo